Удобност, брзина и едноставност!

Удобност, брзина и едноставност!

Со новата апликација, Ај на кафе, повеќе не мора да чекате за вашата нарачка. Преку истата сега можете директно да го гледате менито на вашиот омилен локал, да правите нарачки, да побарате келнер или сметка. И сѐ тоа преку удобноста на вашата маса!

Симнете ја апликацијата бесплатно на вашиот мобилен телефон!

Мени

Можност за преглед на сите менија од сите локали кои имаат Ај на кафе поддршка. Од кое било место, во кое било време!

Скенирај Маса

Со едноставно скенирање на QR кодот на масата во локалот, вие имате пристап да го погледнете менито и да си направите нарачка без да го чекате келнерот!

Сите потребни додатоци на едно место!

Смени Јазик

Апликацијата има поддршка од 4 јазици:
Македонски, Англиски, Албански и Турски.
Прилагодено за секого!

Помош

Дополнителната опција за помош е секогаш тука доколку имате потешкотии при користење на апликацијата!

Храна

Вашата омилена храна на едно место. Одберете количина, вкус и додадете си дополнителен коментар. И бидете сигурни дека вашата нарачка секогаш ќе биде прецизно направена!

Пијалоци

Сите пијалоци категоризирани само за Вас. Одберете пијалок за Вас и пријателите по ваш вкус без вашите нарачки да бидат заборавени или неправилно подготвени.

Останато

Сите останати производи кои локалот ги продава а не се категоризираат во некој од другите две категории, можете да ги најдете и нарачате во овој панел!

Локали

За нас

Тим од креативни и мотивирани умови кои секогаш се стремат кон квалитет и успех, а нашите клиенти се секогаш на прво место. Codevix, како дел од ретките компании кои вложуваат во развојот на општеството со помош на најновите трендови, зад себе има многубројни успешни проекти, кои се доказ за нашата посветеност кон клиентите.

Тимот од Codevix секогаш тука за вашите потреби!

Нашиот тим

Виктор М.

CEO
Software Engineer

Дан Г.

Front-end
Developer

pick

Драган Д.

Front-end
Developer

Симнете ја апликацијата брзо и едноставно!

  Веб-страна:

  https://ajnakafe.mk

  Тел. за контакт:

  (+389) 75 888 745

  E-mail за контакт:

  info@codevix.mk

  Адреса:

  ул. „Димо Хаџи Димов“
  бр. 76/3
  1000 Скопје