+389(75) 888 745 info@codevix.mk

Author: Admin

Uncategorized

Со новата македонска апликација „Ај на кафе“ повеќе не мора да чекате за вашата нарачка

Posted By Admin

  • Comments Off on Со новата македонска апликација „Ај на кафе“ повеќе не мора да чекате за вашата нарачка
  • about 1 year ago

Uncategorized

Нема веќе мрзеливи келнери!

Posted By Admin

  • Comments Off on Нема веќе мрзеливи келнери!
  • about 1 year ago